Predsjedništvo BiH

Čović će i dalje podupirati rad Caritasa

čović caritas
29.10.2015.
u 14:03

Predsjedatelj Predsjedništva Bosne i Hercegovine Dragan Čović sastao se danas s ravnateljstvom Caritasa Vrhbosanske nadbiskupije. Sastanak je održan s ciljem informiranja predsjedatelja o dosadašnjem, te budućem radu ove karitativne organizacije. 

Ravnatelj Caritasa Vrhbosanske nadbiskupije dr. sc. vlč. Mirko Šimić rekao je da se u narednih pet godina želi staviti naglasak na razvitak kapaciteta Caritasa. Prije svega, radi se o razvitku župnih ogranaka. Pod tim se podrazumijeva također razvitak volontarijata, jer bez tog razvitka i organiziranog karitativnog djelovanja, Caritas ne bi ispunio svoju zadaću.

Mr. sc. sestra Kata Ostojić, zamjenica ravnatelja, naglasila je kako Caritas BKBiH planira i u narednom razdoblju pomoći starima i bolesnim programom kućne njege.

Predsjedatelj Predsjedništva istaknuo je ovom prigodom da će i dalje svesrdno podupirati rad Caritasa, te mu pomoći, u okviru svojih mogućnosti i ovlasti, da provodi svoju plemenitu misiju, priopćeno je iz Predsjedništva BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?