20 godina poslije Daytona

Članovi Predsjedništva BiH na konferenciji o političkom preustroju

Članovi Predsjedništva BiH
12.11.2015.
u 14:02

Članovi Predsjedništva BiH nazočit će konferenciji pod nazivom „Konsenzus o preustroju političkog sustava 20 godina poslije Daytona – realnost ili zavaravanje?“, koja će se održati 13. studenoga 2015. godine u Mostaru. Konferencija se održava uz visoko pokroviteljstvo predsjedatelja Predsjedništva BiH Dragana Čovića. 

Organizator je Institut za društveno-politička istraživanja (IDPI) iz Mostara, a konferencija će se odvijati u dva panela. Prvi panel je „Kako prilagoditi politički sustav potrebama svih građana BiH (pripadnicima konstitutivnih naroda i ostalima)?“. Panelisti su predsjedatelj Predsjedništva BiH i predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović, član Predsjedništva BiH i predsjednik SDA Bakir Izetbegović i član Predsjedništva BiH i predsjednik PDP-a Mladen Ivanić.

Drugi panel je „Uloga i odgovornost medija u izgradnji političkog konsenzusa oko prijepornih političkih pitanja“, a panelisti su predstavnici medija.

Konferencija će se održati u hotelu „Mepas“ u Mostaru s početkom u 9,45 sati. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije