IZGRADNJA

Čitluk dobiva objekta namijenjen osobama s invaliditetom i djecu s poteškoćama

Fena
15.01.2020.
u 08:43

 Na prigodnoj svečanosti u utorak je u Potpolju kod Čitluka označen početak radova na izgradnji objekta namijenjenog za potrebe osoba s invaliditetom i za djecu s poteškoćama u razvoju.

Početku radova prethodilo je potpisivanje ugovora između Općine Čitluk i Udruge sv. Josip iz Chicaga prema kojem će ta humanitarna udruga izgraditi objekt i darovati ga Općini Čitluk uz obvezu trajnog zadržavanja namijene objekta, priopćeno je iz Općine Čitluk.

Svečanosti su nazočili načelnik općine Čitluk Marin Radišić, Mary Walsh i časna sestra Muriel Geisler – predstavnice Humanitarne udruge "Sv. Josip" iz Chicaga, predstavnici Udruge "Susret" i izvođača radova.

Krajem prošle godine, na Međunarodni dan osoba s invaliditetom, na budućem gradilištu održano je prigodno druženje članova Udruge Susret, predstavnica HU sv. Josipa iz Chicaga i izvođača radova na kojem su se svi međusobno upoznali i razgovarali o realizaciji ovog projekta koji bi trebao biti završeni do prosinca ove godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije