vilim primorac

Cilj nam je da naši korisnici dobiju najbolju vrijednost za svoj novac

VL
Autor
Željko Andrijanić
24.04.2018.
u 08:00

HT Eronet, u skladu s pozitivnim rezultatima poslovanja na koncu 2017. godine, nastavlja sa zacrtanim planovima i u ovoj godini. Pokazatelji za prva tri mjeseca ove godine potvrđuju uspješan trend poslovanja, nastavak procesa transformacije i modernizacije, nove usluge i iskorak na tržištu, korisnik je u fokusu, a visokorazvijena društvena odgovornost jedan od osnovnih postulata ove tvrtke. O tome, ali i uspješnom nastupu na Sajmu gospodarstva u Mostaru, sporazumu i suradnji sa Sveučilištem, suradnji sa start-upovima, medijskim prozivkama posljednjih dana, planovima za 2018., u intervjuu za Večernji list BiH govori predsjednik Uprave HT Eroneta Vilim Primorac.

Gospodine Primorac, prvo tromjesečje 2018. godine za HT Eronet, rekli bismo, bilo je jako uspješno i u znaku brojnih novina, događaja, ali i najava za ostatak godine?

- Točno. Naime, HT Eronet je u 2017. godini intenzivno radio na procesu transformacije i modernizacije svoje cjelokupne mreže i usluga u cilju pretvaranja iz klasične telekom kompanije u modernu digitalnu kompaniju za digitalno doba. U 2018. nastavljamo u tom smjeru. Jedan od naših primarnih ciljeva jest stalno podizanje kvalitete korisničkoga iskustva kako bi korisnici dobili najbolju vrijednost za svoj novac, a to sasvim sigurno nije moguće bez stalnih investicija i inovacija u tehnologiji. Ono što stalno ističemo jest da je HT Eronet cijelu prošlu godinu radio i na cjelovitoj poslovnoj IT transformaciji čiji je cilj - provedba novih naprednih IT i poslovnih sustava koji podržavaju našu usmjerenost prema krajnjim korisnicima kojima želimo osigurati inovativne digitalne pakete usluga, prilagođene potrebama novoga digitalnog doba i željama naših korisnika. Osvrnuo bih se i na pozitivan rezultat poslovanja za 2017. godinu, koji je najbolji pokazatelj uspješnog kontinuiteta stabilizacije i oporavka tvrtke. Prihodi su povećani u svakom ključnom segmentu, uz stalni rast korisničke baze. Rast baze ostvarujemo na osnovi potencijala koji postoji na tržištu, novim inovativnim uslugama i proaktivnim prodajnim pristupom.

Na konferenciji pod nazivom “Izazovi digitalnog doba - Jesmo li spremni”, koju je organizirao HT Eronet u suradnji s Federalnim ministarstvom prometa i veza, a koja je održana prije desetak dana u sklopu Međunarodnog sajma gospodarstva u Mostaru, najavili ste i početak rada 4G mreže?

- Ove godine trebali bismo napokon realizirati komercijalno puštanje u rad 4G mreže. Želim istaknuti kako su svi tehnički i drugi preduvjeti od HT Eroneta u potpunosti ispunjeni. Čim dobijemo dozvolu za komercijalni rad, HT Eronet će, u vrlo kratkom razdoblju, svojim korisnicima ponuditi nove usluge temeljene na 4G mreži, a kako bismo zadovoljili rastuće potrebe za korištenjem usluga prijenosa podataka u mobilnoj mreži. Bit ćemo predvodnik u smislu agilnosti i fleksibilnosti u prilagodbi očekivanjima korisnika.

Cijeli intervju čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?