usvojena odluka

Čilić i Dodig dobivaju ulicu ili trg u rodnome Brotnju

04.08.2021.
u 18:22

Na prijedlog vijećnika Gorana Božića Općinsko vijeće Čitluk usvojilo je zaključak da Općinsko vijeće Čitluk upućuje čestitku tenisačima Marinu Čiliću i Ivanu Dodigu za postizanje iznimnog sportskog rezultata – osvajanja srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Tokiju.

U jednoglasno usvojenom zaključku također stoji da se zadužuje Povjerenstvo za imenovanje i preimenovanje naziva ulica i trgova u općini Čitluk da načini prijedlog za određivanje ulice ili trga koji će u čast proslavljenih tenisača iz Međugorja nositi naziv Ulica/Trg broćanskih olimpijaca, objavili su iz Općine Čitluk.

Na dnevnom redu posljednje sjednice Općinskoga vijeća Čitluk, između ostaloga, bilo je i izvješće o radu za 2020. godinu Žalbenog vijeća Općinskog vijeća Općine Čitluk, kao i informacija o radu za 2020. godinu Povjerenstva za davanje stručne ocjene za utvrđivanje urbanističko–tehničkih i drugih uvjeta te informacija o radu Općinskog vijeća Čitluk za razdoblje 1. siječnja – 30. lipnja 2021. godine.

Usvojen je i prijedlog odluke o usvajanju polugodišnjeg izvješća proračuna općine Čitluk za razdoblje 1. siječnja – 30. lipnja 2021. godine. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?