Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
Naslovnica Vijesti

CIA na Twiteru objavila mozgalicu: Možete li po slici shvatiti koliko je sati?

Mnogi su na Twitteru prebrzo zaključili kako tragovi s odgovorom kriju negdje među parkiranim automobilima, školskim autobusima ili uličnim svjetiljkama sa slike
22. ožujka 2021. u 07:58 1 komentara 1593 prikaza
Foto: Twitter

Nedavno je CIA (Središnja obavještajna agencija) preko objave na Twitteru pozvala fanove da testiraju svoje analitičke sposobnosti i utvrde koje je doba dana na slici na kojoj je gradić prekriven snijegom. Kako bi olakšali, iz Agencije su ponudili tri moguća odgovora: 7:00, 11:00 i 15:00 sati. 

 | Autor : Twitter Foto: Twitter

Mnogi su na Twitteru brzo zaključili kako tragovi s odgovorom kriju negdje među parkiranim automobilima, školskim autobusima ili  uličnim svjetiljkama sa slike. Iz CIA-e je uz pitanje postavljena i anketa, a odgovor se moglo i obrazložiti što su neki i napravili.

- Sunce izlazi na istoku, što isključuje 15 sati, previsoko je da bi moglo biti rano jutro tako da nije ni 7 sati, pa je pravi odgovor 11 sati - pokušao je jedan korisnik. Ipak, najviše je sudionika u anketi glasalo za 7 sati i to je točan odgovor otkrili su iz agencije, prenosi Mirror.