prognoza

Čeka nas toplo vrijeme, temperature do 20 stupnjeva

sunce
21.11.2016.
u 09:25

U većem dijelu Bosne i Hercegovine danas će preovladavati sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar će biti slab do umjeren, južni i jugoistočni. Dnevne temperature kretat će se od 13 do 20 stupnjeva. 

U utorak će biti pretežno sunčano. U jutarnjim satima po kotlinama Bosne bit će magle ili sumaglice. Jutarnje temperature iznosit će od 4 do 10, na jugu od 9 do 13, a dnevne od 14 do 20 stupnjeva. 

U srijedu će biti pretežito sunčano. U jutarnjim satima po kotlinama Bosne s maglom ili sumaglicom. Jutarnje temperature od 3 do 9, na jugu od 8 do 12, a dnevne od 13 do 19 stupnjeva. 

U četvratk će biti pretežito sunčano. Tijekom poslijepodneva ili u večernjim satima naoblačenje će doći sa zapada. Jutarnje temperature kretat će se od 3 do 9, na jugu od 8 do 12, a dnevne od 13 do 19 stupnjeva.

U petak će biti pretežito oblačno vrijeme s kišom u većini područja. U Posavini i na sjeveroistoku Bosne, uglavnom, bez padavina. Jutarnje temperature od 3 do 9, na jugu od 8 do 12, a dnevne od 12 do 18 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije