Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
Naslovnica Vijesti

Čavara: Ovo nije dogovor koji smo mi postigli sa SDA

09. studenoga 2014. u 14:53 5 komentara 2703 prikaza
Marinko Čavara

- Osobno, čini mi se da ovo nije u skladu s onim što smo razgovarali prije neki dan na razini izaslanstava SDA i HDZ. Tada smo dogovorili da ćemo nastojati imati istu kompoziciju vlasti od državne do županijske razine. Rekli smo i da ćemo sačekati rasplet situacije u Republici Srpskoj i s onim tko bude tamo napravio vlast, graditi partnerstvo. Ovo sada je drugačije od razgovora koje smo imali.

Siguran sam da će HDZ imati sastanak rukovodstva stranke, te rukovodstva Hrvatskog narodnog sabora i zauzeti stav o dogovoru Komšić – Izetbegović. Za mene je ovo što je trenutno objavljeno, drugačije od onoga što smo mi s SDA pričali – rekao je za „Dnevni avaz“ jedan od čelnika HDZ BiH Marinko Čavara.

On je naglasio da iznosi osobno mišljenje, te da će se nakon sastanka rukovodstva, znati definitivni stav njegove stranke o dogovoru Komšić-Izetbegović.

  • zebac:

    komšić će napraviti sve samo da hrvati ne dobiju ono što im pripada nakon izbora.on bi najrađe da opet bude hrvatski član ,ali neće moći zato što je čisti hrvatomrzac.najodvratniji mi je političar u bih a i dalje

  • pero.baruncic.9:

    Nismo neprijatelji jedni drugima, zajednički neprijatelji su nam siromaštvo, nedostatak perspektive za mlade i veliki javni dug, ali i ovi politicari u B H, koji ne znaju - put izlaza iz toga....

  • rosa:

    "...čini mi se da ovo nije u skladu s onim što smo razgovarali prije neki dan na razini izaslanstava SDA i HDZ. Tada smo dogovorili da ćemo nastojati ....". Zna se, HDZ-ovci ne znaju ni sta su dogovorili. Njima se ... prikaži još! čini i oni će nastojati.