razgovori s čelnicima FBiH

Čavara: Nositelji dužnosti i zastupnici moraju raditi u pozitivnijem smjeru

Marinko Čavara
FENA
21.11.2016.
u 13:48

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara započeo je sastanak s predstavnicima izvršne i zakonodavne vlasti u cilju da se razmotre načini za otklanjanje poteškoća u funkcioniranju vlasti u FBiH.  

Radi harmoniziranja odnosa u Federaciji FBiH Čavara je mišljenja da se protekla pauza u radu Federalnog parlamenta treba prevazilaziti.

- Tome trebaju svi doprinijeti intenzivnim radom. Nositelji dužnosti i zastupnici moraju raditi u pozitivnijem smjeru, jer mnogo je obveza koje smo preuzeli prema Međunarodnom monetarnom fondu i Europskoj uniji, a s druge strane očekuju nas reforme koje će biti u upitniku Europske komisije za dobivanje kandidatskog statusa – izjavio je Feni Čavara.

Također, razgovarat će se o odnosima federalnih institucija FBiH i njihovom smještaju.

Na sastanak su pozvani dopredsjednici FBiH Melika Mahmutbegović i Milan Dunović, federalni premijer Fadil Novalić s dopremijerima Jelkom Milićević i Veskom Drljačom, predsjedateljica i dopredsjedatelji Doma naroda Parlamenta FBiH Lidija Bradara, Jasenko Tufekčić i Drago Puzigaća, predsjedatelj i  dopredsjedatelji Zastupničkog doma Parlamenta FBiH Edin Mušić, Vesna Švancer i Mladen Bošković.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?