Rješavanje problema

Čavara: Način na koji ćemo dogovoriti zaštitu prava i jednih i drugih i trećih treba biti primjenjiv na sve općine u BiH

Marinko Cavara
17.03.2016.
u 15:03

Hrvatska demokratska zajednica BiH razgovara sa Strankom demokratske akcije o prijedlogu koji bi iznijeli i drugim strankama koje trebaju sudjelovati u rješavanju odluka Ustavnog suda, kao i drugih odluka sudova, koje nas obvezuju da ih provedemo kroz postojeći pravni sustav BiH.

To je danas u Sarajevu izjavio predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara odgovarajući na pitanje novinara kada se očekuju pregovori HDZ-a s SDA u vezi s Gradom Mostar.

Dopredsjedatelj Doma naroda Parlamenta FBiH Jasenko Tufekčić istakao je da SDA, koja već 20 godina radi na jedinstvenoj BiH, nikada neće pristati na podjelu Mostara.

- Želimo da Mostarci daju najkvalitetnija rješenja jer se radi o njihovom gradu - kazao je između ostalog. Izrazio je nadu da će „u pogledu cijele ove priče koja se tiče Grada Mostara i Travnika" preovladati razum i najbolja rješenja za te krajeve.

- Način na koji ćemo dogovoriti da zaštitimo prava i jednih i drugih i trećih treba biti primjenjiv na sve općine i svakog konstitutivnog naroda u BiH, naglasio je predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?