njemačka

Bosanac divljao u restoranu: Gosta ugrizao, drugog pogodio pepeljarom u glavu

uhićenje
28.06.2016.
u 11:16

Zbog nanošenja opasnih ozljeda glave, nezakonitog ulasku u tuđe privatno vlasništvo i izazivanja štete njemačka policija uhitila je 22-godišnjeg državljana BiH.

Incident se desio u jednom restoranu u Bodelshausenu, na jugozapadu Njemačke gdje je većina gostiju bila pod dejstvom alkohola, prenosi radiosarajevo.ba

Izbila je prepirka nakon koje je državljanin BiH pogodio pepeljarom u glavu 28-godišnjaka i nanio mu opasne ozljede.

U prepirku su se uključili i drugi gosti restorana, a Bosanac je potom ugrizao 20-godišnjaka. Buka u restoranu probudila je žitelja kuće u produžetku restorana koji je svjedočio kako mu pijani Bosanac u bijegu oštećuje prozor, vrt i ogradu.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar kravata
kravata
12:11 28.06.2016.

Ma tocnije molim, mozda covijek nije nikada ni vidio bosnu a vi ga nazivate bosancem. Kako moze bit bosanac iz hecegovine ma bilo kojoj strani pripada. Mogao bi bit bosnjak iz hecegovine a ne bosanac. Mogao bi bit srbin iz bosne ili iz hecegovine a jedini koji priznaju i povijesno je pravilno hrvat iz hecegovine. Jer bosnjaci a i srbi ne priznaju hecegovinu kao izvor njihovog porijekla jer i nije njihovo.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?