NEMIR U SUDNICI

Bludna sutkinja tjerala odvjetnike na grupni seks, a nije poštedjela ni tajnicu

10.12.2019.
u 12:45

Sutkinju se također optužuje da je dozvoljavala zaposlenicima da piju na poslu, a tijekom jednog takvog 'pijanstva' imala je seksualni odnos sa svojom tajnicom i njezinim partnerom, inače bivšim svećenikom.

Sutkinja Dawn Gentry na poseban je način koristila pauzu za ručak na svome radnom mjestu. Naime, 38-godišnjakinja iz Kentuckyja otpužena je da je sudnicu koristila za grupni seks s odvjetnicima.

Na iste je kolege vršila pritisak pa bi oni, koji su odbili seks u troje s njom i njenim bivšim partnerom, izgubili povlašten tretman tijekom suđenja.

Međutim, sutkinja Gentry tvrdi da je s kolegama samo koketirala preko aplikacije Snapchat, piše Metro.

Sutkinju se također optužuje da je dozvoljavala zaposlenicima da piju alkohol na poslu, a tijekom jednog takvog 'pijanstva' imala je seksualni odnos sa svojom tajnicom i njezinim partnerom, inače bivšim svećenikom.

Isto tako jednu je kolegicu nagovarala da napravi Snapchat kako bi zavodila njezinog sada bivšeg muža, kako bi ga mogla optužiti za nevjeru. 

Sutkinja Gentry negira sve optužbe.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije