Grad Mostar predstavio nikad bogatiji program Adventa

Blagdanska bajka u parku, više od 30 adventskih kućica...

15.11.2022.
u 18:34

Tradicionalna manifestacija Advent u Mostaru počinje 27. studenoga, a Mostarce, kao i sve goste, u Novu godinu uvest će legenda glazbene scene Željko Bebek.

Tamburaši, DJ-evi...

Kako je rečeno na konferenciji za novinare, manifestacija će početi paljenjem prve adventske svijeće te prigodnim koncertom sestara Husar, a glavna i odgovorna za izgled te večeri bit će Karmen Obrdalj, mlada nagrađivana redateljica iz Mostara. Prema riječima Sanele Mešić iz Organizacijskoga odbora, kućice, kojih će ove godine biti više od 30, i gastrokutak počet će s radom 4. prosinca. - Ove će godine biti puno bogatija ponuda, sve će izgledati, vjerujemo, puno bolje i spremamo se na to da grad bude okićen kao nikada do sada - kazala je Mešić. Novost je da se Advent širi na park, u kojem će biti i klizalište i cijela božićno-novogodišnja bajka za djecu. 

O glazbenome dijelu programa, koji će trajati od 15. prosinca do 1. siječnja, govorili su Mili Tiro i Damir Bunoza. Tiro je kazao kako će glazbeni dio ponuditi 44 različita sadržaja te da smatra kako će ovo biti najbogatiji program do sada. - Počinjemo 15. prosinca i na pozornici u parku vidjet ćemo Ivana Zaka, Ivana Rajiča i bend Teška tema. Nakon toga, 21. prosinca nastupit će bend New Primitives, 28. prosinca Mostarski narodni orkestar, a nastupit će i tamburaši, DJ-evi, rock i pop-sastavi, tribute bendovi, klape... - potvrdio je Tiro i napomenuo kako će biti priređen i bogat dječji dnevni program. 

Za doček Nove godine program će otvoriti grupa Gabriel, nakon koje će nastupiti Željko Bebek, a dan poslije Adi Šoše i grupa Twist. Prema riječima Damira Bunoze, Advent u Mostaru ove će godine biti mnogo bolji nego prošle godine, iako je, kako kaže, i tada bio jako dobar. Lunapark tijekom cijelog prosinca bit će besplatan za sve male posjetitelje.

Lijepa poruka

- Od 15. prosinca do 1. siječnja otprilike od 19 sati do ponoći na velikoj sceni svirka će biti non-stop, minimalno po dva benda, što znači da će Advent biti jako ritmičan, živ i pokretan - kazao je Bunoza te pozvao sve ljude da iskoriste to vrijeme i uživaju u posebnoj ponudi koju je pripremio Mostar.

Gradonačelnik Mostara Mario Kordić istaknuo je kako je sretan što će ovogodišnje izdanje Adventa imati dodatnu vrijednost u odnosu na lani te još jednom pozvao sve sugrađane i goste da dođu na ovu manifestaciju, zabave se i još jednom pošalju lijepu poruku iz grada Mostara.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije