Konjuh

Bingo kupio tvornicu stolica u Živinicama za 1,6 milijuna KM

13.02.2019.
u 16:31

Tuzlanska tvrtka Bingo kupila je tvornicu stolica koja se nalazi u sklopu tvornice namještaja Konjuh iz Živinica u stečaju, potvrđeno je za Klix.ba. Stečajni upravnik u živiničkom Konjuhu Hajrudin Kunalić za Klix je potvrdio da je Bingo kroz usmeno javno nadmetanje kupio nekadašnju tvornicu stolica za 1.600.000 konvertibilnih maraka.

Prema Kunalićevim riječima, suglasnost na ovu prodaju mora dati razlučni povjeritelj Razvojna banka FBiH, nakon čega će spomenuti objekt biti predan u vlasništvo tvrtki Bingo.

Pored nekadašnje tvornice stolica, u 11. krugu prodaje novog vlasnika dobila je i autobaza živiničkog Konjuha, a kupac je morao izdvojiti 857.000 KM. 

Kunalić je kazao i da radnici svoja potraživanja neće naplatiti od ove prodaje, s obzirom na to da nekretnine pripadaju razlučnim povjeriteljima, odnosno Raiffeisen banci i Razvojnoj banci FBiH. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije