Investicije

Bihaćka pivovara ulaže 1,000.000 maraka, a motel 1,500.000

13.01.2016.
u 07:00

Iz Gradske uprave Bihać ove godine nastavljaju obilaziti uspješne gospodarske subjekte i turističko-ugostiteljske objekte koji i u 2016. nastavljaju s novim investicijama i zapošljavanjem. Bihaćka pivovara i hotelsko-ugostiteljsko poduzeće motel “Rekić” uspješno su okončali poslovnu 2015. te u 2016. planiraju nove investicije u proširenje proizvoda, odnosno smještajnih kapaciteta. Pivovara je prošlu godinu okončala sa značajnom dobiti, a u ovoj planira investiciju od 1,000.000 konvertibilnih maraka u nove proizvodne kapacitete. Iz GU pozivaju sugrađane da kupuju domaće proizvode, te dodaju kako ih u Bihaću itekako ima. Potpora Grada Bihaća u rješavanju svih potrebnih dozvola iskazana je i prema poduzeću motel “Rekić” koje je novom investicijom vrijednom gotovo 1,500.000 maraka proširilo smještajne kapacitete, pa motel ima 21 sobu i novu dvoranu s kapacitetom od 350 stolica, kao i 12 zaposlenih radnika.

Iz GU zahvaljuju svakome gospodarstveniku koji ulaže u grad i otvara nova radna mjesta. Edin Ibrahimpašić i Ramiz Rekić, direktori Bihaćke pivovare i motela “Rekić”, zahvalili su Gradskoj upravi na čelu s gradonačelnikom na potpori koju su im dali, naglasivši kako podrška lokalne zajednice može biti samo vjetar u leđa pri realizaciji novih investicija. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije