jusko:

BIH ne smije izgubiti javni servis, u ponedjeljak s RAK-om i o prijenosu EP-a!

jusko
02.06.2016.
u 15:26

BiH ne smije izgubiti svoj javni servis, izjavio je za BHRT ministar transporta i komunikacija BiH Ismir Jusko. On je kazao je da će u ponedjeljak biti održan sastanak sa predstavnicima Regulatorne agencije za komunikacije kako bi dogovorili da se dio akumuliranih sredstava RAK-a prebace BHRT-u i omogući tv prijenos Europskog prvenstva u nogometu. 

“Mislim da smo na putu da nađemo određeno rješenje i budite uvjereni da ovo ministarstvo itekako intenzivno radi na stabilizaciji stanja u BHRT-u i odmah smo poduzeli organizaciju ovog sastanka. Vjerujem da na tom sastanku možemo naći određena rješenja. Svjestan sam duga koji je napravljen prema EBU-u i da se gomila već duže vremena. Bilo je samo pitanje vremena kada će rukovodstvo ovo institucije reći da je dosta i da nemaju više strpljenja prema nama. A to se upravo dešava u trenutku kada treba da imamo Europsko prvenstvo u nogometu i mislim da bi bio veliki hendikep da građani BiH budu uskraćeni za nešto takvo”, rekao je Ismir Jusko.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?