ministar financija i trezora

Bevanda: Pred Domom naroda PSBiH proračun i amandman Emrića

 Vjekoslav Bevanda
15.07.2020.
u 18:45

Dom naroda Parlamentarne skupštine BiH u utorak, 21. srpnja će razmatrati Prijedlog proračuna bh. institucija i međunarodnih zajednica za 2020. godinu uz amandman zastupnika A-SDA u Zastupničkom domu PSBiH Jasmina Ermića.

Potvrdio je to danas novinarima ministar financija i trezora Bosne i Hercegovine Vjekoslav Bevanda (HDZBiH) nakon što je Zastupnički dom PSBiH u oba čitanja usvojio taj dokument.

Budući da je Emrić tražio da se osiguraju sredstva u iznosu od 450.000 KM za pomoć u rješavanju problema migranata te kako je to podržao Zastupnički dom PSBiH, Bevanda je pojasnio kako ostaje da se vidi kako će se razmatrati taj amandman na sjednici Doma naroda PSBiH u proceduralnom smislu.

Na pitanje novinara ne želi li HDZ BiH podržati proračun, protiv kojeg su zastupnici te stranke danas i glasovali u Zastupničkom domu, zbog činjenice da je Predsjedništvo BiH umanjilo proračun za parlament za više od 750.000 KM, Bevanda je samo rekao da kao član HDZ-a zna kako je to bila primjedba.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije