gradonačelnik mostara

Bešlić: Zahvala svima koji su glasovali za Mostar, ovo je otvaranje Mostara prema Europi

Ljubo Bešlić
11.10.2017.
u 17:35

Na Facebook stranici Eurowings održano je završno glasovanje za izbor sljedeće Eurowings destinacije. Mostar je uspjeo u jakoj konkurenciji između zračnih luka Shannon iz Irske i Trapani iz Italije izboriti da budemo sljedeća Eurowings destinacija.

Mostar je osvojio 38% glasova, na drugom mjestu je irski Shannon sa 32% glasova, dok je pobjednik iz prvog kruga, talijanski Trapani, završio na trećem mjestu sa 30% glasova

“Prije svega htio bih se zahvaliliti svim sugrađanima mostarkama i mostarcima, ali i svim onima diljem svijeta koji su ovaj sat vremena proveli uz svoje uređaji i dali glas za Mostar. Zahvalio bih se i kompaniji Eurowings koji su na moju zamolbu dali Mostaru šansu da se natječemo. Pobjeda Mostara u kampanji Eurowingsa je otvaranje Mostara prema Europi. Riječ je dolasku renomirane i pouzdane europske grupacije  To je privilegija za sve građane Mostara.” poručio je u kratkoj izjavi za naš portal politika24.net gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije