"IGRAO JE DA PREŽIVI"

Bešlagića kritizirali zbog onoga što je napisao o Petroviću, on tvrdi: Ucjenjivali su ga za lovu

28.01.2023.
u 20:24

Enis Bešlagić se na svom Instagram profilu oprostio od Saše Petrovića te spomenuo "lažne kolege i producente koji su mu davali mizerne honorare", a nekim se nije svidjelo što je glumac to spomenuo.

"Mora li se u negativnom kontekstu oprostiti od ovakvog čovjeka pa i glumca na kraju? Ja vas Enise mnogo cijenim, ali zasipate nas nekim citatima, mudrolijama, a i sami ste takvi. Svako dobro", napisao je Enisu jedan pratitelj u komentarima.

"Čovjeka su ucjenjivali stalno za lovu i igrao je da preživi... Nije snimao dugo ništa i jedva je živio. Sada su se našli svi kao žao im ga je, a kada smo se sreli zadnji put pričali smo o ovome što sam napisao i to je njegova zadnja oporuka licemjerima", odgovorio je Enis.

"A ako ćemo samo pod tepih stavljati stvari onda imate druge ljude bez stava pa njih pratite. Licemjerstvo je fuj", zaključio je Bešlagić.

"Baš tako i ja sam ovog dobrog čovjeka i u mojim očima gospodina upoznao. Sad ga žale, a gdje su bili kad je trebalo. Sve se tvoje riječi poklapaju. Neka mu je laka zemlja", samo je jedan od komentara onih koji se slažu s Enisom.

Komentara 1

IJ
I ja tebi
09:27 29.01.2023.

Kako se gospoda uvrijedila da je više Enisa a manje ljigavaca možda bi Saša još bio živ. Živ bio Enise a Saši laka zemlja.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije