član Predsjedništva BiH

Bećirović: Formirao sam radnu grupu za rad na Zakonu o državnoj imovini

Denis Bećirović
Foto: BHRT
12.05.2023.
u 18:00

Bećirović je otkrio kako je formirao radnu grupu koja će raditi na zakonu o državnoj imovini, te podsjetio da je i sporazumom o sukcesiji država bivše Jugoslavije država BiH označena kao titular državne imovine.

Bosna i Hercegovina mora donijeti Zakon o državnoj imovini, a to bi trebalo biti urađeno bez pritisaka, na jedinom nadležnom mjestu - u Parlamentarnoj skupštini BiH, izjavio je član Predsjedništva BiH Denis Bećirović u intervjuu za BHRT.

Komentirajući nedavni sastanak ekspertne grupe u OHR-u, Bećirović je otkrio kako je formirao radnu grupu koja će raditi na ovom zakonu, te podsjetio da je i sporazumom o sukcesiji država bivše Jugoslavije država BiH označena kao titular državne imovine. 

Osvrćući se na posjet Republici Hrvatskoj, gdje je razgovarao s najvišim državnim vrhom, član Predsjedništva BiH Denis Bećirović, naglasio je kako ne mora uvijek biti suglasnosti oko nekih pitanja, ali da mora biti uvažavanja i poštivanja države Bosne i Hercegovine.

Bećirović je komentirao i istup predsjedateljice Predsjedništva BiH Željke Cvijanović pred Vijećem sigurnosti UN-a, te naglasio kako je to bio istup u ime jednog entiteta, a ne države, te da ta praksa mora prestati. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije