Gradonačelnik Zagreba na slobodi

Foto: Supruga Vesna dočekala Milana na slobodi! Pozdravljali ga prijatelji i poznanici

Milan Bandić
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/4
19.11.2014.
u 13:23

Pred Remetincem se okupilo 50-ak građana, Bandićevih pristaša, koji su klicali prilikom njegova izlaska. Dočekao ga je i njegov pas Rudi

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić izašao je iz Remetinca u 18 sati, nakon što je sudu dostavio dokaz da je uplatio 15 milijuna kuna jamčevine. 

Dočekali su ga, uz više od 50 poznanika i prijatelja, supruga Vesna, pas Rudi i pomoćnik Dragutin Ferenščak. Bandić po izlasku iz Remetinca nije htio davati nikakve izjave, samo je rekao: "Hvala vam" i ušao u automobil kojim su ga odvezli prema njegovom stanu Bužanovoj ulici. Prije polaska netko od okupljenih mu je kazao "Šefe, bok", na što je gradonačelnik uljudno odgovorio.

U stan nije ušao na glavni ulaz , već kroz garažu na sporedni. Ubrzo nakon njega u Bandićev stan došao je i odvjetnik Hanžeković koji također nije htio dati nikakvu izjavu.

Nakon Bandića iz Remetinca su izašli i savjetnik gradonačelnika Željko Horvat, referent za javnu nabavu u Zagrebačkom holdingu Filip Čulo, glavni tajnik zagrebačkog športskog saveza Zdenko Antunović i pročelnik Stručne službe gradonačelnika Vidoje Bulum. Nitko od njih nije htio ništa komentirati. Nešto prije 19 sati iz Remetinca je izašao i Slobodan Ljubičić.

Otkud Bandiću tolik novac, odnosno kako ga je skupio, zasad nije poznato jer njegovi odvjetnici Krešimir Krsnik i Marijan Hanžeković nisu bili voljni davati nikakve izjave. Međutim, neslužbeno se doznaje da je jedan od njegovih odvjetnika, Marijan Hanžeković, dignuo kratkoročni kredit na 15 milijuna kuna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?