anonimne prijetnje

Izetbegović i Zukić dobili prijeteće pismo, direktori kladionica najoštrije osudili prijetnje

izetbegovic i zukic
17.05.2016.
u 17:44

Istraga je u tijeku, a prijetnje su stigle na imena Bakira Izetbegovića, Amira Zukića i Omera Škalju

Odjel kriminalističke policije Prva policijske stanice zaprimilo je pismenu prijavu od SDA - Središnjica Sarajevo, u kojoj navode da je u prostorije stranke, putem pošte, dostavljeno pismo s prijetećim sadržajem upućeno od strane NN osobe.

Istraga je u tijeku, a kako je za N1 potvrđeno, prijetnje su stigle na imena Bakira Izetbegovića, Amira Zukića i Omera Škalju.

Generalni tajnik SDA Amir Zukić za N1 kazao je da su prijetnje stigle putem društvenih mreža i pisma.

''Bile su prijetnje upućene putem e-maila, društvenih mreža, a prije dva dana je došlo anonimno pismo naslovljeno na predsjednika Bakira Izetbegovića, Omera Škalju i mene da prestanemo pričati o kladionicama jer ća nas provozati u prtljažniku automobila. Ne bojimo se tih koji su poslali poruku. Istrajat ćemo u usvajanju ovog zakona", kazao je Zukić.

Osuda prijetnji

O ovom slučaju oglasili su se i direktori kladionica u BiH te osudili upućivanje prijetnji.

"Povodom objave da je nepoznata osoba uputila pisane prijetnje Bakiru Izetbegoviću i Amiru Zukiću, mi kao priređivači igara na sreću - klađenje najoštrije osuđujemo bilo kakve prijetnje upućene prema bilo kome, te smatramo da se radi o brutalnom i neodgovornom činu koji svima nanosi nemjerljivu štetu.

Uvjerenja smo da će nadležne institucije odraditi svoj posao i utvrditi identitet pošiljatelja, u ime priređivača klađenja s privatnim kapitalom priopćili su Marko Milanović - direktor društva SPORT PLUS d.o.o. Novi Travnik, Goran Jozipović - direktor društva BET LIVE d.o.o. Vitez i Krešo Vukoja - direktor društva PREMIER WORLD SPORT d.o.o. Čitluk.

Inače, radi se o 11 priređivača igara na sreću, klađenje u FBiH: PREMIER WORLD SPORT d.o.o. Čitluk, PREMIER SPORT d.o.o. Čitluk, BET-LIVE d.o.o. Vitez, PETICA PLUS d.o.o. Vitez, SPORT PLUS d.o.o. Novi Travnik, WILLIAMS d.o.o. Široki Brijeg, MILLENIUM d.o.o. Mostar, FORMULA d.o.o. Posušje, BHPlay d.o.o. Kiseljak, HATTRICK d.o.o. Vitez i ZMAJEVI d.o.o. Visoko.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?