Naslovnica Vijesti

Aplikacija 'Moja patrola' za sigurnost prometa u BiH

07. prosinca 2018. u 10:36 0 komentara 74 prikaza

Svake sekunde u svijetu dogodi se jedna prometna nesreća, a više od milijun ljudi godišnje izgubi živote na cestama širom svijeta. 

Aplikacija "Moja patrola" djeluje kao preventivno sredstvo u oblasti sigurnosti prometa, jer vozače upozorava da uspore na kritičnim mjestima i voze odgovorno.

- Aplikacija će djelovati na to da se policija postavlja gdje su opasne lokacije nastale u prethodnom razdoblju i da je tu samo da bi bila uočena, da bi na takav način preventivno djelovala u prometu - rekao je profesor na Saobraćajnom fakultetu u Sarajevu Osman Lindov.

Upotreba aplikacije "Moja patrola" vrlo je jednostavna, naime korisnici ove aplikacije jednim klikom prijavljuju uočenu policijsku patrolu, a sustav upozorava sve ostale korisnike gdje se nalaze prijavljene patrole. Aplikaciju mogu preuzeti besplatno svi Android i iPhone korisnici, priopćeno je iz Mita Gropu-a. 

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.