ŠOKANTNA ISPOVIJEST

Amerikanka priznala da je kupila bebu iz Srbije, platili 10.000 dolara

22.10.2020.
u 17:59

Snimka ispovijesti američke državljanke koja je prije 20 godina preko "legalnih" agencija usvojila bebu iz Srbije usijala je društvene mreže.

U jednoj srbijanskoj emisiji koja je se bavila temom krađa i "prodaja" beba iz Srbije, gosti su bili Ana Pejić, tajnica "Udruženja roditelja nestalih beba Vojvodine" i žena kojoj je ukradena beba, Vladimir Čičarević iz "Udruženje roditelja ukradenih beba", kao i dvije majke koje sumnjaju da su im ukradene bebe - Julijana Dimitrijević i Cana Jović.

U emisiji je prikazana snimka koja je posljednjih dana zapalila internet, a koja svjedoči o prodaji beba. Sandra Rajs iz SAD je ispričala kako je navodno doktor iz Srbije 1998. godine posredovao u proceduri usvajanja djevojčice Olije iz Beograda, kao i da je cijela "transakcija" iznosila nešto više od 10.000 dolara, prenosi Avaz. 

- Moje ime je Sandra, javljam se iz Amerike. Godine 1998. moj suprug i ja smo usvojili djevojčicu Oliju iz Beograda. Usvajanje su ugovorile legalne agencije za posredovanje iz Kalifornije, SAD. Oni su nam osigurali sve kontakte, a na nama je bilo da se nađemo na zračnoj luci s Dejanom S. 

On nas je dočekao i povezao u svoj stan gdje smo bili cijelo vrijeme boravka. Morali smo mu plaćati 200 dolara dnevno kako bi nas vozio gdje treba, spavanje u njegovom stanu i po jedan obrok svaku večer. U njegovom stanu smo upoznali njegovu suprugu koja je kuhala za nas. 

Provodili smo zajedno svaku večer, nismo nigdje izlazili. Navečer smo gledali serije s Dejanom, sjećam se i da su imali i ptice u tom stanu - priča Amerikanka koja tvrdi kako je srbijanski doktor direktno posredovao u nelegalnom usvajanju djevojčice iz Beograda.

- Svakog dana smo morali ići na neko drugo mesto - kaže i dodaje kako su novac dali odvjetnici "na ruke". 

- Za to smo joj platili 10.000 dolara u novim novčanicama od po 100 američkih dolara. Ona je nabavila papirologiju i ugovorila službeno preuzimanje djeteta. Kad je sve završeno, vratili smo se kod Dejana koji nas je odveo na zračnu luku. Vratili smo se kući s našom malom Olijom. Sve detalje sam istaknula u pismu majkama nestale djece u Srbiji, tako da mogu odgovoriti na ostala pitanja - rekla je Sandra. 

Sandra je dala pismenu izjavu kod notara u New Yorku, a koja je potom poslana "Udruženju roditelja nestalih beba", gdje je prevedena na srpski jezik, objasnila je Ana Pejić. 

U pismu koje je poslala majkama nestale djece stoji da je sve, cjelokupna procedura usvajanja trajala oko 8 dana, kao i da je beba Olija nekoliko dana provela u stanu navedenog doktora. Na osnovu dogovora, Sandra i njezin suprug su dali 10.000 dolara odvjetnici Jasni, pa i dodatnih 1.000 i donaciju za Zvečansku. 

Doktoru su platili 2.800 dolara, napisala je u pismu Amerkanka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije