Brat albanskog premijera:

Američki sam državljanin, ništa mi ne možete!

Albanci slave nakon utakmice
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
15.10.2014.
u 09:15

- Albanska delegacija je puštena jer se zbog štrajka odvjetnika nije mogao osigurati branitelj – tvrde u srbijanskom MUP-u.

Brat albanskog premijera Olsi Rama pušten je na slobodu i odmah je odletio za Tiranu, ali još uvijek ostaje sumnja da je baš on na stadionu Partizana isprovocirao incidente. No s obzirom na to da je američki državljanin i da u Srbiji štrajkaju odvjetnici, nitko nije želio riskirati.

– Ja sam američki državljanin i ništa mi ne možete – očevici su prenijeli Blicu riječi brata albanskog premijera.

Dok to nije službeno potvrđeno, zato jest da je Rama bio zadržan na stadionu zajedno s još trojicom Albanaca, a svi su zajedno pušteni. I baš zbog tog puštanja da odu u Tiranu negoduje javnost u Srbiji. Nije im jasno kako je glavni osumnjičeni na tako jednostavan način mogao napustiti zemlju.

– Albanska delegacija je puštena jer se zbog štrajka odvjetnika nije mogao osigurati branitelj – tvrde u srbijanskom MUP-u.

S druge strane, TV stanica News24 iz Tirane tvrdi da je srbijanska policija priznala pogrešku i otklonila svaku sumnju u to da je upravo Rama, ili netko iz VIP lože stadiona, upravljao bespilotnom letjelicom.

– Veleposlanik Albanije Špetim Čauši je rekao da su tri osobe zadržane i da su im provjeravane putovnice Sjedinjenih Američkih Država. Pojavile su se i informacije da je zadržavanje bilo povezano sa sumnjom da je jedna od osoba krila kod sebe daljinski upravljač za upravljanje letjelicom, ali poslije je policija navela da se radilo o zabuni i ispričala se – javlja News24.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?