Bihać

Akcija uklanjanja pasa lutalica provodit će se u ranim jutarnjim satima ili u vremenu najvećega okupljanja pasa

SONY DSC
17.03.2017.
u 10:00

Služba za komunalne djelatnosti, vode, zaštitu okoliša i inspekcijske poslove, u suradnji s Javnim poduzećem Veterinarska stanica Bihać i Javnim komunalnim poduzećem “Komrad” d. o. o. Bihać, u razdoblju od 14. ožujka do 30. svibnja ove godine realizira akciju “Kućni ljubimac”, odnosno uklanjanja pasa lutalica s gradskih ulica Bihaća.

Akcija “Kućni ljubimac” za cilj ima uklanjanje pasa lutalica s ulica i trgova, ispred škola i bolnica te njihovo stavljanje pod nadzor, pri čemu će se posebna pozornost obratiti na opasne pse, poput onih koji su već napali čovjeka i koji svojom veličinom i agresivnošću predstavljaju prijetnju.

Svim građanima Bihaća upućujemo poziv da prijave i provedu registraciju i čipiranje pasa koji su u njihovu vlasništvu.

Građani Bihaća Odsjeku za inspekcijske poslove pri Gradskoj upravi Bihaća mogu prijaviti vlasnike koji drže kućne ljubimce u stanovima ili dvorištima, a nisu registrirani i prijavljeni.

Akciju “Kućni ljubimac”, odnosno uklanjanja pasa lutalica s gradskih ulica istodobno će s tri tima zajednički provoditi zaposlenici Javnog poduzeća Veterinarska stanica Bihać i Javnog komunalnog poduzeća “Komrad” Bihać te komunalni redari Službe za komunalne djelatnosti, vode, zaštitu okoliša i inspekcijske poslove.

Akcija uklanjanja pasa lutalica s gradskih ulica Bihaća će se provoditi svaki radni dan, u dane vikenda po potrebi, u ranim jutarnjim satima ili u vremenu najvećeg okupljanja pasa lutalica po određenim lokacijama do okončanja akcije.

Ovim putem iz Službe za komunalne djelatnosti, vode, zaštitu okoliša i inspekcijske poslove grada Bihaća upozoravaju građane da će svako ometanje akcije sankcionirati inspekcijske službe i policija.

Vlasnici pasa koji za vrijeme akcije uklanjanja pasa lutalica s gradskih ulica Bihaća ne prijave psa za čipiranje bit će sankcionirani sukladno propisanim zakonskim odlukama. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?