POSTANU NERVOZNI

3 pozicije u seksu kojih se većina ljudi boji, iako bi ih htjela isprobati

16.01.2018.
u 21:45

Iako bi možda neke stvari željeli u krevetu, nikada ih neće iskusiti jer se jednostavno nisu usudili

Kada je seks u pitanju, mnogima je neugodno uopće razgovarati o njemu, a pogotovo previše eksperimentirati.

Iako bi možda neke stvari željeli u krevetu, nikada ih neće iskusiti jer se jednostavno nisu usudili. Pokazalo je to istraživanje koje je proveo portal Superdrug Online Doctor.

Naime, prva na popisu pozicija u seksu koje bi mnogi htjeli probati, a nikada nisu jer im je neugodno je poza 69. Čak 42 posto muškaraca priznalo je kako od same pomisli na tu pozu postaju nervozni, dok je to priznalo i 56,8 posto žena.

Drugi na popisu je analni seks kojeg se boji 30,5 posto muškaraca i 54,6 posto žena.

'Klečeća kolica', odnosno pozicija u kojoj je žena na jednom koljenu dok joj je druga noga u zraku dok muškarac sa stražnje strane penetrira treća je najneugodnija pozicija koje se plaši 18,6 posto muškaraca i 24,8 posto žena. Istraživanje je provedeno nad tisuću muškarac i žena koji su u vezi iz Europe i Amerike.

Istraživanje je pokazalo kako su Europljani puno uznemireniji kada je u pitanju pričanje o masturbiranju ili oralnom seksu u odnosu na Amerikance.

S druge strane, pozicije koje muškarce i žene čini najmanje nervoznima su misionarska te pseća poza i jahača.
 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?