MOSTAR

1. Kongres Studija dentalne medicine Medicinskog fakulteta SUM-a

17.10.2023.
u 14:35

1. Kongres Studija dentalne medicine Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru održat će se u petak i subotu u Mostaru u velikom Amfiteatru Medicinskog fakulteta. Kongres je namijenjen doktorima dentalne medicine, studentima i suradnim strukama. "Na kongresu će kao pozivni predavači održati predavanja doktori dentalne medicine iz Rijeke, Zagreba, Sarajeva, Mostara, a znanstveni program započeti će oralnim i poster prezentacijama.

U posjetu Studiju su i Dekanica fakulteta za dentalnu medicinu Sveučilišta u Rijeci prof dr Sonja Pezelj Ribarić sa svojim profesorima. Naime Studij dentalne medicine Medicinskog fakulteta u Mostaru i Fakultet za dentalnu medicinu Sveučilišta u Rijeci potpisat će Sporazum o suradnji koji će sigurno donijeti dodatne benefite za studente i nastavnike našeg fakulteta." kazao je doc. dr. sc. Zdenko Šarac, Voditelj Studija i klinike dentalne medicine, Medicinskog fakulteta, Sveučilišta u Mostaru.    

Studij dentalne medicine Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru akademske godine 2023 promovirat će svoju drugu generaciju što jamči kontinuiran rast i napredak Studija.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?