Spektakl u Ciboni

Vidjeli potez koji se rijetko viđa u UFC-u!

 Hrvatska MMA liga u dvorani Dražen Petrović (1)
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
1/10
10.02.2013.
u 01:00

Na razini svjetskih priredbi, ali s manje ljudi, 22 borca iz cijele zemlje predstavili su se domaćoj publici.

Borilačke spektakle godinama nismo gledali pod Tornjem, naravno, ako ne računamo neslužbene borbe poput onih između košarkaša Cedevite i gledatelja na tribinama, no prvi krug kvalifikacija Hrvatske MMA lige daje nadu.

Na vrlo visokoj razini produkcije, s obzirom da se radi o neafirmiranim dečkima, 22 borca iz cijele zemlje predstavili su se domaćoj publici. Idealna im je to prilika za početak karijere, a svi bi jednog dana željeli u istu rečenicu s Cro Copom, Igorom Pokrajcem, Zelgom Galešićem... Bio je to prvi od osam turnira koji će se održavati do kraja godine, kada će liga dobiti svoje prvake. Potez večeri izveo je Saša Drobac (CROMMA) koji je "izvukao" tešku i atraktivni leteću polugu, kakvu je teško vidjeti čak i u UFC-u. Gledali smo niz atraktivnih nokauta, poluge, gušenja... Ali i zgodne cure.

- Ni u Saitama Areni nisu zgodnije cure koje nose brojeve od ove koju smo vidjeli večeras - kazao je jedan navijač koji je u Japanu uživo pratio mečeve Mirka Filipovića.

- Hrvatice su poznate po tome da su zgodne, no teško nam je bilo pronaći, pravu curu koja će nositi brojeve. Pronašli smo je u Josipi - kazala je Danijela Matijević iz organizacije lige.

U borbama je uživala i pjevačica Žanamari Lalić.

- Dečki znaju što rade, fora ih je vidjeti kako se bore. Volim ovaj sport, zdušno sam navijala uz Filipovićeve mečeve pa mi je zanimljivo slobodnu borbu gledati uživo - kazala je Žanamari Lalić, koja je pjevala na eventu.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije