pjesmom i trubama kroz split

Video: Torcida nije dala Rumunjima spavati

Torcida
Tino Jurić | VLM
19.08.2010.
u 11:58

Pravi urnebes je napravilo sinoć oko tisuću torcidaša koji su na motorima i automobilima upoznali sve Splićane s činjenicom da Hajduk večeras igra najvažniju europsku utakmicu u posljednjih nekoliko sezona.

Nisu pošteđeni niti članovi rumunjske Uniree koji su odsjeli u hotelu Atrium. Glasna povorka automobila i motora probudila je Rumunje oko jedan sat ujutro i nije im dala spavati.

Bilo je zanimljivo ujutro na blagajnama Poljuda, gdje se u trenu okupilo mnoštvo jer se pročulo da ima još ulaznica. Točno, bilo je pet ulaznica, koje su otišle za 10 minuta, a pojavile su se jer pretplatnici koji su imali pravo na njih, nisu ih podigli do utorka navečer, krajnjeg roka.

Od 20.30 sati ćemo vidjeti je li se Torcidin trud, da se igrači Uniree izmore, isplatio Hajduku koji će u slučaju prolaska u dvije utakmice plasirati se u skupine Europske lige.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?