Sam ih pobijedio

VIDEO Super Mario opet jaše! Mandžo zabio dva gola Greutheru

'Bayern Munich's Mario Mandzukic celebrates a goal against Greuther Fuerth during their German Bundesliga first division soccer match in Munich January 19, 2013.     REUTERS/Michael Dalder(GERMANY -
Reuters/Pixsell
19.01.2013.
u 17:26

Hrvatski nogometni reprezentativac prvi je pogodak postigao u 26. desnom nogom, a drugi glavom u 61. minuti

Zimska stanka i te kako je dobro došla Mariju Mandžukiću. Hrvatski je napadač napunio baterije i ponovo igra za Bayern kao na početku sezone. Super Mario bio je strijelac oba pogotka u 2:0 pobjedi Bavaraca nad Greuther Fürthom u 18. kolu njemačke Bundeslige. Prvi je postigao u 26. minuti desnom nogom na asistenciju Thomasa Müllera, dok mu je drugi namjestio Toni Kroos u 61. minuti. Njegov je ubačaj naš napadač glavom pospremio u mrežu.

Bili su to prvi pogoci Mandžukića u Bayernovom dresu nakon 17. studenog i dvoboja 12. kola s Nürnbergom. U igri je Mandžo proveo 85 minuta, nakon čega ga je zamijenio Mario Gomez.

Na terenima je bio i reprezentativni dvojac iz Wolfsburga. Ivan Perišić debitirao je u službenim utakmicama za vukove i igrao je do 75. minute u dvoboju sa Stuttgartom (2:0), a Ivica Olić u igri je bio cijeli susret. Treći igrač u redovima vukova, Srđan Lakić, nije bio u konkurenciji za utakmicu.

U remiju Mainza i Freiburga (0:0), Ivan Klasnić nije ulazio u igru za domaće, dok je Ivan Santini zaigrao od 80. minute za goste.

Ostali susreti: Bayer L. - Eintracht 3:1, Hoffenheim - Borussia M. 0:0.

Poredak: Bayern 45, Bayer L. 36, Borussia D. 30 (-1), Eintracht 30, Schalke 28, Freiburg 27...

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije