dali sve kampanji

VIDEO Romney čestitao Obami: Molim se za predsjednika

mitt romney (1)
Reuters
07.11.2012.
u 08:17

- Posebno želim dobro predsjedniku, njegovoj supruzi i kćerima. Ovo je vrijeme velikih izazova kazao je Romney kojeg su popratili glasnim pljeskom

- Upravo nazvao sam Obamu i čestitao mu na pobjedi.  Čestitke zaslužuju i svi oni koji ga podržavaju, kao i ljudima koji su provodili kampanju, kazao je Mitt Romney napominjući da je svima njima želi dobro. 

>>Obama pobijedio: Imamo još posla, najbolje tek dolazi!

-  Posebno želim dobro predsjedniku, njegovoj supruzi i kćerima. Ovo je vrijeme velikih izazova i molim se da predsjednik bude uspješan u vođenju naše zemlje, poručio je poraženi predsjednički kandidat kojeg su popratili glasnim pljeskom. 

U svom govoru nakon što je postalo jasno da je Obama osvojio i drugi mandat, Romney  se zahvalio Paulu Ryanu na svemu što je učinio za kampanju i za  naciju.

- Osim moje žene, Paul je najbolji izbor što sam ikad učinio. Zahvaljujem i svojoj supruzi, bila bi divna prva dama. Zahvaljujem svojim sinovima na požrtvovnosti i njihovim obiteljima. Dali smo sve u ovoj kampanji! - rekao je Romney u svom završnom govoru.

>>Sve o utrci Obame i Romneya čitajte u našoj rubrici Američki izbori 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?