rekao mu svećenik

Video: Najsmrdljiviji čovjek na svijetu nije se okupao 38 godina

smrdljivi indijac (1)
Youtube screenshot
16.08.2012.
u 08:34

Indijac Kailash Singh (66) poslušao je savjet svećenika koji mu je zagarantirao da će ukoliko se ne pere za nagradu dobiti sina. Od tada je prošlo 38 godina. Kailash ima sedam kćeri i ni jednog sina

66-godišnji Kailash Singh iz središnje Indije nije se okupao 38 godina i kaže kako je sretniji od većine ljudi koji se peru svaki dan, piše Oddity Central. Kailash je odluku o tome da se ne prere donio 1974., nedugo nakon što se oženio. Poslušao je savjet svećenika koji mu je zagarantirao da će ukoliko se ne pere za nagradu dobiti sina. Od tada je prošlo 38 godina, Kailash je vjerojatno najsmrdljiviji čovjek na svijetu te ima sedam kćeri i ni jednog sina.

No starac još uvijek ne želi oprati svoje tijelo i kaže da bi ga samo sin mogao navesti da se predomisli. Iako su se i čudije stvari događale vjerojatnost da će on i njegova 60 godišnja žena ponovno postati roditelji vrlo je mala.

Njegova žena Kalavati Devi je pokušavala sve da ga uvjeri da odustane od svog zavjeta,čak mu je i zaprijetila da neće spavati u istom krevetu s njim, ali je na kraju odustala.
No, ako mislite da Kailash ne drži do osobne higijene prevarili ste se. Smrdljivi Indijac svaku večer obavlja 'vatreno kupanje' , koje, kako tvrdi, je dovoljno za riješavanje od najgoreg znoja, no njegovi susjedi i obitelj se baš i ne slažu s tim. 'Vatreno kupanje'  uključuje pušenje marihuane, plesanje oko ognja i molitvu hindu bogu Šivi.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije