GOSPODARSTVENIK GODINE

Mladen Milanović: Želim da mladi nastave putem kojim smo mi krenuli kako bi BiH bila članica europske obitelji

26.05.2023.
u 21:18

Vlado Đajić, ravnatelj Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske u Banjoj Luci i zastupnik u Narodnoj skupštini RS-a, proglasio je dobitnika u kategoriji Gospodarstvo. Proglašenje i uručenje upriličeni su u još jednom "otvorenom studiju" ovogodišnjeg izbora Osobe godine, ovaj put ispred simbola grada na Vrbasu - Kastela.

- Veliki pozdrav iz prelijepe Banje Luke. Čestitam svim dosadašnjim dobitnicima. Nije lako biti najbolji, a naročito u onome što je najbitnije, a to je - privreda. Večerašnji dobitnik je poznati privrednik, graditelj, bankar i humanist - Mladen Milanović Kaja. Čestitam gospodinu Milanoviću i njegovu timu i želim im još velikog uspjeha - kazao je Đajić.

Mladen Milanović - biznismen, bankar i dobrotvor zapošljava više od 2500 radnika u BiH, Hrvatskoj Sloveniji i Srbiji. Ulaže u građevinu, cestogradnju, naftni biznis. U Republici Srpskoj preuzeo Sberbank. Njegove banke imale 51 milijun KM dobiti. Posebice se ističe njegov dobrotvorni rad, pomoć socijalno ugroženima, gradi crkve, škole...

- Veliko hvala Večernjem listu i svim ljudima koji su prepoznali da MG Mind bude najbolje privredno društvo u 2022 godini. Naravno da je ovo velika čast, ali, isto tako, i dodatna obveza kako za mene tako i za sve moje zaposlene da i u idućem razdoblju budemo najbolji. Nije lako biti najbolji tako da oni koji su najbolji, znaju koliko treba truda, rada da bi i bili najbolji. Naravno, najveću zahvalnost imam prema mojim zaposlenima u Sloveniji, Hravtskoj , BiH, Srbiji i njima veliko hvala. Hvala svim mojim poslovnim partnerima. Ono što bih posebno želio jest da pošaljem poruku svim kompanijama kako u BiH tako i u regiji i u Europi da je BiH sigurno dobro tržište, sigurno ne toliko koliko europsko, ali mi smo dobri, sigurni. Želim svima dobar uspjeh i dobrodošlicu onima koji nisu iz Bosne. Mladima želim da pogledaju mnoga naša djela kako bi oni nastavili putem kojim smo mi krenuli, kako bi BiH bila europska, članica europske obitelji - kazao je gospodarstvenik godine Mladen Milanović zahvalivši još jednom svima na nagradi.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije