14. svibnja bira se Osoba godine

HT Eronet i ove godine partner Večernjakova pečata

13.05.2018.
u 11:11

HT Eronet i ove je godine partner Večernjakova pečata koji se, nema dvojbe, pokazao i dokazao kao društveni događaj godine u BiH.

Značaj za BiH i regiju

Suradnja s ustanovama, institucijama, kulturnim i sportskim manifestacijama i projektima, potpora projektima za djecu i mlade, projektima usmjerenim na razvitak lokalne zajednice, manifestacijama od šireg društvenog značaja - za HT Eronet potvrda su društvene odgovornosti.

Večernjakov pečat na pravi način promovira pozitivne vrijednosti - postignuća, događaje, uspjehe, osobe koje su obilježile prethodnu godinu te podsjeća na sve ono što je iza nas. Predsjednik Uprave HT Eroneta Vilim Primorac ističe: - Večernjakov pečat, slobodno možemo kazati, dovodi i ove godine Europu u Mostar. Moram istaknuti visoku organizacijsku uigranost tima Večernjakova pečata koja nama, kao društveno odgovornoj tvrtki, predstavlja dodatni motiv za sudjelovanje u ovoj manifestaciji, a na taj način, zajedničkim angažmanom, podižemo kvalitetu društvenog života zajednice u cjelini. Večernjakov pečat također je prigoda za promociju naših poslovnih potencijala, a na obostrano zadovoljstvo i nas i naših korisnika. Jedan od razloga zašto smo odlučili podržati upravo ovaj projekt jest što on promiče ljepšu, pozitivnu i svijetlu stranu života, a jedan je od rijetkih koji se održao gotovo dva desetljeća. Večernji list, kao jedan od najutjecajnijih medija u regiji, uspio je ono što malo komu uspijeva - u jednoj večeri na jednome mjestu okupiti predsjednike, veleposlanike, crkvene velikodostojnike, kulturnjake, sportaše, zapravo osobe iz svih sfera društvenog života. Popis osoba, laureata, za Osobu godine u prethodnim razdobljima, kao i zasluge i društveno djelovanje nominiranih kandidata za ovu godinu, najbolje potkrepljuju tezu o značaju događaja za cijelu našu zajednicu.

Brojne manifestacije

Inače, najbolji dokaz prisutnosti HT Eroneta u zajednici jest sudjelovanje ili potpora u projektima koji promoviraju istinske vrijednosti, uspjehe, potiču kreativnost, humanost, edukaciju, sportsku i svaku drugu izvrsnost. Potpora društvenim događajima i manifestacijama, sportskim zbivanjima i klubovima, uspješnim pojedincima u svim sferama života, onima koji se ističu po svojoj izvrsnosti, potpora humanitarnim projektima i akcijama, uspjesima mladih ljudi i kreativaca te općenito uspjesi i postignuća u društvenoj zajednici osnovni su postulati društveno odgovornog djelovanja HT Eroneta u zajednici. Upravo u ovo doba godine u Mostaru se odvija i Mostarsko proljeće, manifestacija kojoj HT Eronet pruža potporu od prvog dana. Spomenimo i Mostar Film Festival, Dane hrvatskoga filma u Orašju, Mostar Summer Fest, Mediteran Film Festival, Međunarodni sajam gospodarstva u Mostaru... Nedavno je potpisan i sporazum o suradnji sa Sveučilištem u Mostaru koji donosi bezbroj novih mogućnosti i za jednu i drugu stranu, pozicionira HT Eronet kao strateškog partnera Sveučilišta i apostrofira važnost suradnje gospodarskog sektora i akademske zajednice. Društvo znanja, vještina, izvrsnosti i vrhunskih kompetencija - ono je čemu svi zajedno trebamo težiti. (ri)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije