UMJETNIK GODINE

Goran Bogdan: Velika mi je čast što sam dio ovakve ekipe, ekipe koja slavi izvrsnost, kvalitetu i dobrotu

26.05.2023.
u 21:04

U kategoriji Kultura i scena proglašen je i Umjetnik godine. A tko je ponio tu laskavu titulu, otkrio je u studiju A BHRT-a u Sarajevu generalni direktor Radiotelevizije Bosne i Hercegovine Belmin Karamehmedović.

- Nije nikakva fraza niti kurtoazija, no zaista mi je veliko zadovoljstvo da za umjetnika godine mogu proglasiti umjetnika koji spada u samu "kremu" posla kojim se bavi na ovim prostorima, ali i šire. Glumca koji svakom svojom novom ulogom oduševljava najširi auditorij i mislim da će se svi složiti da nema nikakvih dilema da ova nagrada ide u prave ruke, dragom Goranu Bogdanu - kazao je Karamehmedović.

Goran Bogdan umjetnik je iznimnih filmskih dostignuća u regiji i svijetu, zvijezda Netflixa, stigao i do - Hollywooda. Bez ovog ekonomista ne mogu se zamisliti ni jedan film ni serija u regiji. S filmom "Daleko" postao planetarno popularan. Taj Netflixov hit sniman u Hrvatskoj u jednom danu potukao sve rekorde gledanosti. Šutnju o tragedijama Ukrajine Bogdan prekida u seriji "Šutnja", "Područje bez signala" najbolje na SFF-u. S filmom daleko postao planetarno popularan, ruši rekorde gledanosti. U svom rodnom Širokom Brijegu pokrenuo je West Herzegovina Fest.

- Hvala Večernjem listu, hvala svim čitateljima i velika mi je čast što sam dio ovakve ekipe, ekipe koja slavi izvrsnost, kvalitetu i dobrotu. Nadam se da ću i ja i svi mi u svojim budući djelovanjima nastaviti u ova tmurna, često siva vremena, donositi što više svjetlosti kroz svoj rad. Hvala vam od srca - riječi su koje je uputio Umjetnik godine Goran Bogdan.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije