Sportaš godine

Bojan Bogdanović: Izuzetno sam sretan i zahvalan zbog ovoga priznanja

28.05.2021.
u 22:30

Sportaš godine je Bojan Bogdanović, Leteći Mostarac, NBA zvijezda.

Bojana je u Mostaru u Kosači dobitnom nagrade proglasio Marinko Gilja, generalni direktor Elektroprivrede HZ HB, a Večernjakov pečat primila je Martina Bogdanović, njegova sestra. Bojan se javio iz Salt Lake Cityija, a najavio ga je Damir Kreilach, nogometaš Real Salt Lakea, rođeni Vukovarac. Bogdanović se zahvalio svim gledateljima.

- Poštovani gledatelji, poštovani predstavnici Večernjeg lista, izuzetno sam sretan i zahvalan zbog ovoga priznanja. Dolazi nakon za mene jako teške godine. Ozljede oporavka i povratka na teren. Ovo je godina i novog normalnog na kojeg se jednostavno ne možeš naviknuti jer je sport bez publike nezamisliv. Nadam se da će ova pandemija uskoro završiti i da ćemo svi nastaviti živjeti normalnim životima. Ja mogu samo obećati da ću ove sezone uz svoj tim sastavljen od vrhunskih košarkaša pokušati otići do kraja NBA lige. Za kraj vas želim još jednom pozdraviti, napose moju obitelj i Mostar, hvala još jednom i svako vam dobro - poručio je Bogdanović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije