NAHVALIO MANDŽU

Van Gaal: Škoti će se uvjeriti da je Mandžukić vrhunski napadač

mandžukić
Slavko Midžor/Pixsell
04.06.2013.
u 09:27

– Mandžukić je timski igrač koji se brine za uspjeh momčadi, a ne samo za sebe. Škotska mora biti oprezna, on može zabiti iz bilo koje pozicije – rekao je Van Gaal.

Luis Van Gaal upozorio je Škote da im najveća opasnost prijeti od Marija Mandžukića. Bivši trener Bayerna nahvalio je hrvatskog napadača uoči utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

– Škoti će otkriti da je Mandžukić vrlo dobar igrač. Sviđa mi se što jako mnogo radi i u obrani i nije samo vrhunski napadač. On je timski igrač koji se brine za uspjeh momčadi, a ne samo za sebe. Škotska mora biti oprezna, on može zabiti iz bilo koje pozicije – rekao je Van Gaal, prenosi The Scottish Sun.

Van Gaal dao je nekoliko savjeta škotskom izborniku Gordonu Strachanu.

– Siguran sam da će Strachan reći igračima do posebno paze na Mandžukića. On je vrlo kvalitetan i kaznit će vas ako zaspete. Škotski igrači moraju biti jako oprezni jer on može zabiti svakoj momčadi. Hrvatska će mu dati slobodu isto kao i Bayern.

>> Štimac: Škotska je moj ispit, ovdje ne smijem pogriješiti

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije