AKCIJA OFFSIDE

Uskok ispitao 13 igrača, a očekuje se i Mumlekov dolazak

'24.04.2010., Varazdin- Utakmica 1.HNL izmedju NKVarteks i Croatia Sesvete. Miljenko Mumlek, kapetan, zabio za 1:0. Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL'
Foto: 'Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL'
1/4
09.06.2010.
u 11:30

Prvi je jučer oko 20.30 sati ispitan Tomislav Zubak, sin predsjednika sesvetske Croatije, a ispitivanja su trajala do tri sata poslije ponoći. Danas je pak ispitano sedam igrača.

Nogometaši privedeni u policijskoj akciji Offside, osumnjičeni za namještanje utakmica, i dalje su na ispitivanju u prostorijama Uskoka. Dosad je ispitano 13 nogometaša, a u ovim trenucima u Uskokove prostorije trebao bi stići i Varteksov kapetan Miljenko Mumlek.

Prvi je jučer oko 20.30 sati ispitan Tomislav Zubak, sin predsjednika sesvetske Croatije, a ispitivanja su trajala do tri sata poslije ponoći. Danas je pak ispitano sedam igrača - Dario Šušak (Croatia Sesvete), Miljenko Bošnjak (Croatia Sesvete), Ante Pokrajčić (Croatia Sesvete), Mario Čižmek (Croatia Sesvete), Neven Vuljanko (Međimurje) i Ivan Banović (Međimurje).

>>Akcija Offside: Zarađivali i do 300 tisuća eura po lažiranoj utakmici

>>Fotogalerija: Tko je sve osumnjičen

Nakon ispitivanja sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu poslat će prijedlog o tome hoće li kojemu od njih biti određen istražni zatvor.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?