Mostar

Upaljene svijeće za godišnjicu pada grada heroja - Vukovara

vukovarska
Foto: Stojan Lasić
1/10
19.11.2011.
u 13:04

Počast Vukovarcima odali su brojni građani Mostara, obitelji, roditelji s djecom...

Uoči 20. godišnjice stradanja Vukovara i Škabrnje, sinoć su u Vukovarskoj ulici u Mostaru upaljene stotine svijeća. Počast Vukovarcima odali su brojni građani, obitelji, roditelji s djecom. Oko 20 sati, paljenjem svijeća počast Vukovaru odali su i čelnici loklanog HDZ-a, predvođeni gradonačelnikom Ljubom Bešlićem i predsjednikom županijske Vlade, Denisom Lasićem.

Ključne riječi

Komentara 1

PA
patria
16:18 19.11.2011.

Opstanak Hrvata u Bosni i Hercegovini je strateški interes Republike Hrvatske, ne samo iz etničke solidarnosti i zbog sentimenata, već i zato što oni čine važno zaleđe za izloženi južni krak Republike Hrvatske koji čini prirodan izlaz na more za susjednu državu. Ne smijemo nikada zaboraviti koliko su veliki doprinos obrani same Hrvatske dali mnogobrojni Hrvati iz BIH, pogotovo na samome početku velikosrpske agresije, i isto također da je velik dio vukovarskih branitelja bio porijeklom iz BIH.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?