Akcija Prud

Uhitili 32 dilera, a na čak 40 lokacija našli tek 2 kg trave

akcija
Robert Soldo
02.07.2010.
u 16:34

Uhitili poznate ‘mravlje’ dilere Nebojšu Stankovića Ceru, Željka Vidakovića Batu, Sergeja Simića, Boška Zoranovića Bodeža...

U akciji kodnog imena ‘Prud’ jučer su uhićena 32 dilera - tvrde u MUP-u RS-a i FBiH nakon pretresa čak 40 lokacija diljem BiH, najviše u Šamcu, i zaplijene svega 2 kg marihuane, nešto oružja i strjeljiva, te dvije plantažice, kao i 15.500 KM. Tako su u izvanrednom stanju na sjeveru Bosne stotine maskiranih specijalaca s dugim cijevima, inspektora i policajaca sa 120 kola, i sve to u pratnji EUPM-a, uhitili dobro im poznate ‘mravlje’ dilere Nebojšu Stankovića Ceru, Željka Vidakovića Batu, Sergeja Simića, Boška Zoranovića Bodeža, Ismara Mustafića Ikeu, Vlatka Vukovića, Rajka Trivića... U drugoj akciju inspektori PU-a Široki Brijeg su u mjestu Uzarići, u šumarku pokraj rijeke Lištice, otkrili plantažu s 22 stabljike marihuane, a uz put pokupili i jednog narkomana (39) iz Livna. (rs)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije