DIVLJANJE PO MOSTARU

Udarili djevojčicu, pa fizički nasrnuli na njezinog oca

stop
VL FOTO
07.02.2012.
u 10:04

Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o Goranu i Bojanu Rozgaja, kojima se spočitava da su prethodno udarili djevojčicu na cesti i fizički nasrnuli na njezina oca Ivicu O.

Nekoliko događaja u posljenjih 12  sati zabilježeno je u 'snježnom' Mostaru. Dok se pripadnici Civilne zaštite Mostar bori sa snažnim vjetrom nanijetim nanosima u Vrapčićima i Zovnici, koji su od sinoć blokirali cesti i obustavili sav promet prema Sarajevu i Širokom Brijegu, iz PU Mostar kažu da su imali posla i s nesavjesnim vozačima koji su četverokotačima divljali u dva smjera usko probijenom Ulicom kralja Tomislava, a od kojih su dvojica uhićena i, po nalogu dežurnog županijskog tužitelja, pritvorena.

Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o Goranu i Bojanu Rozgaja, kojima se spočitava da su prethodno udarili djevojčicu na cesti i fizički nasrnuli na njezina oca Ivicu O. Također, pritvor im je određen jer se nisu pridržavali stroge zabrane prometovanja gradom bez posebnog odobrenja iz Civilne zaštite. Zbog nepoštivanja zabrane, još su dvojica Mostaraca zaradila prijavu. I dok je jednima bila objest u glavi, drugi su ostali bez krova.

Požar je noćas uništio kuću obitelji Ćamila Šandre na adresi Hadžiomerovića broj 14. I liječnici su ove noći imali posla oko kućnih obilazaka teških kroničnih bolesnika, a u nekoliko slučajeva i oko sanacija ozljeda uslijed padova.

- Prema svemu sudeći, ovakav režim prometa ostat će u narednih 10 dana, pogotovo što se očekuju trodnevne padavine. Kako ni jedno zlo ne dolazi samo, nakon svega, mogle bi nas zadesiti poplave zbog ovolike količine snijega i začepljenih odvoda pa čak, po nekom crnom scenariju, i potresi zbog odrona u zemlji. Jedino nam presotaje izbacivati snijeg iz grada, točnije odvoženjem do rijeke Neretve- zaključuju iz Civilne zaštite Mostar.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije