Mostar

U zanimljivoj utakmici očekivano slavio Zrinjski

Utakmica
12.10.2012.
u 10:21

Momčad županijskog ligaša Cima imala je nekoliko dopadljivih akcija

U mostarskom prigradskom naselju Cim jučer je odigran zanimljiv prijateljski susret na terenu tamošnjeg Kulturno-sportskog centra. Odigran je prijateljski susret između istoimenog županijskog ligaša i mostarskog premijerligaša Zrinjskog. Uvjeti za igru bili su kao izmišljeni za nogomet, a spomenuta utakmica privukla je oko 150 znatiželjnika. Momčadi Cima i Zrinjskog odigrale su dopadljiv susret.

Zrinjski očekivano bolji

Već na početku se vidjelo kako će Zrinjski, razumljivo, voditi glavnu riječ protiv amaterske momčadi Cima. Plemići su prvih pola sata imali nekoliko prilika, ali ne i konkretnosti u završnici. Kod Cima je noseći na leđima broj 10, nastupio Karačić, svojedobno talentirani igrač omladinskih kategorija Zrinjskog, koji se istaknuo s nekoliko zanimljivih rješenja u igri. U nekoliko navrata sjajnim intervencijama istaknuo se i vratar domaćih. S druge strane Cim je imao nekoliko dopadljivih izlazaka u napad, a jedan takav završio je i udarcem na gol koji je uspio ukrotiti Hadžić. Zrinjski je poveo nakon prekida. Nakon ubačaja iz slobodnog udarca, lopta je pronašla Marina Aničića koji ju je glavom spremio u gol. Nekoliko minuta kasnije Plemići su udvostručili vodstvo. Sjajno je Igora Aničića proigrao Arežina, a napadač Zrinjskog je rutinski pospremio loptu u mrežu.

Raspoloženi Bubalo

Na odmor se otišlo pri vodstvu Zrinjskog 2:0, a prigodu je u nastavku dobio veliki broj igrača u obje momčadi. Cim je odolijevao napadima Zrinjskog i prvih 20-ak minuta drugog poluvremena. Pokleknula je tada obrana domaćih, a u strijelce se upisao Bubalo koji je dobio prigodu u drugom poluvremenu. I 15 minuta kasnije Bubalo je postigao novi pogodak, a odlično ga je poslužio Arapović, koji je i inače u drugom dijelu lepršavošću i prodornošću skrenuo pozornost na sebe. Realno gledajući, Cim se dosta dobro nosio s objektivno boljom momčadi Zrinjskog, a i u drugom poluvremenu uspjeli su izvesti akciju nakon koje je morao intervenirati vratar Melher. Do kraja susreta rezultat se više nije mijenjao, a nogometaši dvije momčadi otišli su na zasluženi odmor.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?