USTAVNI SUD

U srijedu odluka o ustavnosti konstituisanja vlasti

ustavni
Arhiva VL
28.03.2011.
u 17:28

Javnost će pisanim putem biti informirana u poslijepodnevnim satima, nakon 15.00 sati

Ustavni sud Federacije BiH u srijedu, 30. ožujka, nakon rasprave bez nazočnosti javnosti, priopćit će odluku o zahtjevu dosadašnjeg predsjednika FBiH Borjane Krišto za utvrđivanje ustavnosti odluka o konstituisanju Doma naroda federalnog Parlamenta i izboru predsjednika i zamjenika predsjednika FBiH.

Javnost će pisanim putem biti informirana u poslijepodnevnim satima, nakon 15.00 sati, priopćeno je iz Ustavnog suda FBiH.

Ustavni sud je 18. ožujka dobio zahtjeve Borjane Krišto i zamjenika federalnog premijera Vjekoslava Bevande. Krišto u zahtjevu traži ocjenu ustavnosti odluka o izboru predsjednika i dva zamjenika predsjednika Doma naroda Parlamenta FBiH i izboru radnih tijela Doma naroda, kao i predsjednika i zamjenika predsjednika Federacije BiH.

U zahtjevu Bevande traži se da Ustavni sud da svoja mišljenja o ustavnosti tih odluka.


Ključne riječi

Komentara 3

PA
park
18:19 28.03.2011.

Zna se ......

CO
crveni oktobar
21:32 28.03.2011.

Ma blesačo vraćaj pečat,nemaš šta čekat odluku suda kad se ona već zna...Kupi prnje i briši dok te nisu stigle vehabije...

MA
mathpoet
21:34 28.03.2011.

\"Konstituisanja\"? Jesu li ovo hrvatske novine još uvijek?

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?