policija objavila

U samo tjedan dana u Hrvatskoj nestalo šestero mladih

nestali
MUP (nestali.hr)
03.03.2012.
u 10:59

Ivan Cvek (23), Mia Dragojević (16), Daniela Nikolić (15), Branimir Fritz (32), Emina Mehmeti (25) i Antonio Matoušek (18) nestali su u zadnjih tjedan dna

Šest mladih osoba, Ivan Cvek (23), Mia Dragojević (16), Daniela Nikolić (15), Branimir Fritz (32), Emina Mehmeti (25) i Antonio Matoušek (18), nestalo je u zadnjih tjedan dana, objavila je policija na internetskoj stranici Nestali.hr.

Ivan Cvek nestao je iz svog doma u Bolničkoj ulici 32 u zagrebu, a zadnji put je viđen 24. 02. Cvek je jače tjelesne građe, ima smeđe oči i smeđu kosu te manji ožiljak ispod lijevog oka. Istog dana na putu prema školi nestala je Mia Dragojević koja je oko 7 sati ujutro otišla u školu iz svog doma u Krapinskoj ulici 7 u koji se 16-godišnjakinja crne velovite kose i kestenjastih očiju više nije vratila.

Tri dana kasnije u rijeci je pod nepoznatim okolnostima nestala Daniela Nikolić, inače talijanska državljanka s prebivalištem u Padovi. Dan nakon nje u Rovinju je nestao Branimir Fritz. Prema objavljenim podatcima Fritz se udaljio s adrese boravišta u Rovinju i od tada mu se izgubio svaki trag.

Oko 10.30 sati Emina Mehmeti nestala je iz svoga doma u Ulici Ivana Keleka u Sesvetama. Djevojka slabije tjelesne građe, crna ravne kose i kestenjastih očiju sa sobom je ponijela i ruksak tamno plave boje s natpisom "Champion". Dan kasnije Antonio Matoušek iz Zaprešića nestao je tijekom izleta u Delnice. Smeđokosi mladić se tijekom izleta odvojio od grupe i nije se pojavio prilikom kretanja autobusa.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije