jeste li ih vidjeli?

U posljednjih tjedan nestalo 10 osoba – 4 maloljetnika

nestali (1)
Foto: Screenshot nestali.hr
1/9
12.04.2013.
u 09:05

Među nestalima su i četiri maloljetne osobe te dvije osobe koje imaju 18 godina.

U posljednjih 7 dana nestalo je 10 osoba, od čega 4 maloljetnih, priopćeno je iz Nacionalne evidencije nestalih osoba (NENO).

Nenad Arsenić (47) nestao je u petak 5. travnja. Otišao je od kuće u Ožegovcima u nepoznato. Nenad Arsenić (47) je visok 160 centimetara, ima svijetloplave oči, crnu valovitu kosu i brkove. U trenutku nestanka bio je odjeven u bordo majicu, kariranu košulju i crne hlače. Na glavi je imao šubaru, a na nogama crne gumene čizme.

Jurica Birg (15) nestao je u ponedjeljak 8 travnja kada se u Rijeci udaljio u nepoznato. Također nije poznato u što je bio odjeven u tom trenutku.

Mara Budimir (63) nestala je u Zagrebu 7.4. Ona je u nedjelju 7. travnja otišla s adrese stanovanja u Čabarskoj 10 u nepoznato. Visoka je 150 centimetra, ima crnu kosu i plave oči. Slabije je tjelesne građe, a na prsima i vratu ima ožiljak. Nepoznato je u što je bila odjevena.

Antun Čičin-Šain (78) nestao je u Zagrebu u subotu 6. travnja, On je toga dana otišao od kuće u Nalješkovićevoj ulici 35 u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u crnu sportsku jaknu, tamnoplave hlače, dok je na nogama imao šarene tenisice, a na glavi crnu šilt kapu.

Dražen Čuma (18) otišao je u ponedjeljak 8. travnja s adrese u ulici Kneza Zdeslava 2 u Lugu Samoborskom u nepoznatom smjeru. Nije poznato u što je bio odjeven u tom trenutku.

Gita Ercegović (16) nestala je u Kaštel Lukšiću u ponedjeljak 8. travnja kada je otišla s adrese prebivališta u ulici Majurina 14 u nepoznato. Gita Ercegović (16) je visoka 175 centimetra, ima plavu kosu, smeđe oči, ovalno lice i jače je tjelesne građe. Nije poznato u što je bila odjevena u tom trenutku.

Romano Mašić (16) nestao je u srijedu 10. travnja u Lugu Samoborskom. Tada je otišao s adrese Kneza Zdeslava 2 u nepoznato. Romano Mašić (16) je visok 160 centimetara, ima crnu kosu i smeđe oči.

Ana Preložnjak (17) se u utorak, 9. travnja nije vratila na adresu boravišta u Rijeci u Vukovarskoj 47. Visoka je 162 centimetra, ima smeđu kosu i smeđe oči, a nije poznato u što je odjevena.

Nikolina Štahan (18) je u utorak 9. travnja otišla od kuće u Zlataru, u Martinečkoj 64 u nepoznatom pravcu. Visoka je 167 centimetara, ima kestenjastu kosu, male svijetloplave oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. U trenutku nestanka bila je odjevena u plavu majicu dugih rukava, traperice, krem tenisice, a sa sobom je imala bijelu torbu.

Ilija Kuprešak (48) nestao je u Zagrebu 9. travnja. Otišao je s adrese stanovanja u Slavenskog 5 u nepoznato. U tom je trenutku bio odjeven u crnu jaknu, plave traperice i crne cipele.

>> Prošlog tjedna nestalo pet osoba, od toga dvije maloljetnice

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije