SPORAZUM

U Posavskoj županiji dva HDZ-a formiraju vlast

čović i ljubić
VL FOTO
13.01.2011.
u 13:01

Iako su iz posavskoga HDZ-a 1990 dosad tvrdili da ne prihvaćaju sporazum, predsjednik toga HDZ-a Pejo Damjanović kazao je poslije sastanka kako su sve prepreke otklonjene

"Ne postoji više ni jedno pitanje koje može na bilo koji način destabilizirati sporazum koji smo doktor Ljubić i ja potpisali prije dva mjeseca", kazao je sinoć u Orašju nakon sastanka s čelnicima županijskih organizacija HDZ-a BiH i HDZ-a 1990 Dragan Čović, predsjednik HDZ-a BiH.
 
Na sastanku je bio i predsjednik HDZ-a 1990 Božo Ljubić, koji je također potvrdio da su dva HDZ-a u Posavini postigla sporazum i stvorila sve preduvjete za formiranje vlasti.
 
Iako su iz posavskoga HDZ-a 1990 dosad tvrdili da ne prihvaćaju sporazum, predsjednik toga HDZ-a Pejo Damjanović kazao je poslije sastanka: "Sporazum je već ranije postignut. Sastali smo se ovdje da vidimo što su nam zajedničke točke i što nam je zajednički raditi".

Neslužbeno se doznaje kako se čeka formiranje vlasti na višim razinama, pa da će se nakon toga ići i na ustroj vlasti u Županiji posavskoj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?