Nesreća

U padu zrakoplova u Argentini poginulo svih 22 putnika

zrakoplovna nesreća
Reuters
19.05.2011.
u 09:21

Iz kompanije su poručili da još uvijek ne znaju što je uzrok pada zrakoplova

Mali putnički zrakoplov koji je prevozio 22 putnika i članova posade srušio se noćas na jugu Argentine, prenose argentinski mediji.

Preživjelih u padu zrakoplova nema, objavili su službenici, a ravnatelj lokalne bolnice izjavio je da je na mjestu pada zrakoplova sve bilo uništeno i u plamenu.

Zrakoplov kompanije Sol Airlines, koji je letio na relaciji Neuquen – Comodoro Rivadavia, srušio se u provinciji Rio Negro oko 25 kilometara od grada Los Menucosa.

Iz kompanije su poručili da još uvijek ne znaju što je prouzročilo pad zrakoplova, iako neki sumnjaju na zamrzavanje. Jedan od očevidaca izjavio je pak da je zrakoplov na nebu izgledao kao velika "vatrena kugla"  koja je potom pala na zemlju.

Iako su spasioci odmah krenuli na mjesto nesreće, prilaz im je bio otežan zbog konfiguracije terena. Riječ je naime o području koje nije naseljeno, signala za mobitel nema, a temperature su vrlo niske.  

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije