Utapanje

U moru u Brelima pronađen mrtav mlađi muškarac

\'ljeto..brela...10.07.2008.  brela, turisticka patrola,  foto: Goran Stanzl\'
Goran Stanzl/PIXSELL
30.07.2012.
u 12:15

Pretpostavlja se da je riječ o 24-godišnjem R. K. čiji su roditelji prijavili njegov nestanak. U nedjelju se pokraj Hvara utopila 30-godišnja Korejka

Mrtvo tijelo mlađeg muškarca pronađeno je u moru u Brelima. Uočili su ga građani u ponedjeljak oko 9 sati kako pluta 30-ak metara udaljen od obale. Identitet još  nije potvrđen, ali pretpostavlja se da je riječ  o 24-godišnjem mještaninu R. K. čiji su nestanak prijavili članovi njegove obitelji oko četiri sata ujutro. Iznajmljivao je balone na plaži gdje su pronađene i njegove osobne stvari. Tijelo je na obdukciji, a policija obavlja očevid nakon kojeg bi se trebao utvrditi uzrok smrti. Nema vidljivih tragova nasilja i pretpostavlja se da se utopio.

U nedjelju se na otoku Sveti Jeronim pokraj Hvara utopila 30-godišnja državljanka Južne Koreje. I njezino je tijelo na obdukciji u splitskom KBC-u.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?