OBRAČUN NARKOMAFIJE

U Mexico Cityju pronađene dvije odrubljene glave

'ATTENTION EDITORS - VISUAL COVERAGE OF SCENES OF DEATH AND INJURY   The body of a dead soldier lies in between two soldiers after a truck accident in the motorway in the outskirts of Mexico City Sept
'STRINGER/MEXICO'
04.10.2011.
u 09:12

Žrtve još nisu identificirane, a pored žrtava je ostavljena poruka "Ruka s očima".

Mexico je gotovo svakodnevno suočen sa ubojstvima, a najnovije ubojstvo dogodilo se u ponedjeljak na autocesti u Mexico Cityju gdje su u automobilu pronađene dvije odrubljene glave javlja CNN.

Okrutno ubojstvo dogodili se u blizini ministarstva Obrane, a odgovornost je preuzela banda pod nazivom "Ruka s očima".  Policija je još u kolovozu uhitila Oscara Osvalda Garciju, koji je šef dotične bande, a upravo je pored odrubljenih glava stajala poruka "Ruka s očima".

Žrtve ovog napada još nisu identificirane, a narko-karteli se sve češće obračunavaju po gradovima Mexica. Novost je jedino što se to do sada događalo u predgrađima, a nikako u središtu kao što je Mexico City.

- Meksiko City je iznenađujuće miran grad koji nije imao ovakvih problema sa organiziranim kriminalom kao drugi gradovi - rekao je Eric Olson, stručnjak za sigurnost u Meksičkom Institutu Woodrow Wilson.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije